Monday, November 15, 2010

Dark days and bright nights.

Hmm satu je aku nak cakap: aku jealous tengok juniors semua dah start cuti, budak u dah sem break, yang aku? SPM menanti pasti next week, macam mana? Hoho. Okay, apa apa je lah, nak jealous pun tak ke mana pun kan? Lepas SPM aku cuti terus kot, dorang still sekolah! Kahkah :P

#Aku mintak maaf sangat kalau ada buat salah dan silap, maybe ada terkasar bahasa/ tergaduh/ tertindas/ termengumpat/ terhina/ tercerca/ termem-bring-you-down/ ter-bertikam lidah/ terbenci/ terlampau baik/ terlampau jahat/ terlampau gedik/ ter-bermulut puaka/ terjerit kuat kuat/ tersindir/ ter-bagi kau sakit hati/ ter- bercakap lepas/ termarah taktentu pasal/ terminum air kau banyak sangat/ ter- tak bayar duit yang ter-meminjam/ terlupa nak wish birthday/ ter-sembur air liur time cakap walaupun takpernah pun *aku rasa/ teramik barang/ tercuri hati *ecehh/ tersayang lebih lebih/ ter- membuat kau terasa/ ter- menjadi talam dua tiga dan empat muka/ ter- menjadi plastic/ ter- tak gelak time orang buat lawak/ tergelak tak ikhlas time orang buat lawak *itu habit/ termakan makanan kau berlebihan/ ter- menjadi boring sewaktu menjadi kawan korang/ tercakap perkataan 'besar' dengan kerap/ ter- condemn/ ter, ter dan terlalu banyak ter lah kalau nak di list kan.

MAAFKAN AKU, DOAKAN AKU BERJAYA DAPAT 6A+*aku tak mintak lebih sebab sampai situ je aku mampu, AKU SAYANG KORANG SEMUA!

*Penggunaan 'aku' harap diampunkan. Harap maklum dan paklum.

6 comments:

AdiE said...

1: xde slh pon kat daniel adie..
2: doa byk2 moge dpt 6A
3: SALAM AIDILADHA..

latest entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/what-do-you-think.html

atiqqq said...

Hehe thanks Adie! Thanks sangat! (:

twinkle twinkle said...

all the best atiq :D

atiqqq said...

Thanks Adik! *lama tak panggil mira adik kan? Ahaha

twinkle twinkle said...

ahha betul2,,:D

atiqqq said...

Rindu lah tu! :P

´