Tuesday, December 21, 2010

There's a muffled shout behind me.

Today was a mess and everything turned out so upside down and I literally am teased by all the abnormal things that happened on this fucking day.

  1. Baby transformed into a weirdo and acts like so different after grabbed a job. Lepas baby dapat kerja baby lain sangat hari ini, sayang pun taktahu kenapa. Hoho :'(
  2. AS aka my lil bro was so depressed and sorta begging the world to covering his financial failures after his I'm-losing-my-wallet incident. Poor him much! Kalau I ada duit dah lama I bagi you pinjam adik, tapi I takda duit sekarang. Hmm sorry tau?
  3. My very owns dilemma about my current life after school days. Nak kerja ke taknak hah? Ibu ajak pergi holiday tapi kalau saya kerja, saya tak dapat ikut. Huu pening lah!

Give me some words, guys! Hmm
XOXO

10 comments:

twinkle twinkle said...

hoho holiday 1st :D

fingerscrossed said...

Baik pergi holiday dulu... Nanti kalau dah kerja, susah nak pergi jalan-jalan... Luangkan masa dengan ibu dulu...

Maybe your baby is stressed because of the work... Kena fikir banyak benda - suasana tempat kerja, nak sesuaikan diri... Bagi dia masa dan sokongan...

atiqqq said...

Mira:

Holiday 1st? Hmm entah lah, atiq fikir kalau pergi holiday nanti, kerja semua dah ada orang amik. Then kalau kerja dulu pulak, nanti takdapat keluar dengan ibu. Huu tapi atiq rasa atiq nak pergi holiday dulu kot! Kahkahkah

atiqqq said...

Fingerscrossed:

Heyy there, first time datang sini kan? Thanks tau? Hehe

Okay, sebab semua orang suruh holiday dulu kan, so I've made my decision.
Holiday 1st then baru kerja!

Hmm pagi tadi baby call, then I was like entah lah, kalau dia call mesti rasa lain macam. Nak marah pun taksanggup. Okay, maybe sebab dia buah hati saya kot! Ahaha baby, I love you so much, no matter what! Kiki :)

Heidi Shafiq said...

hehe.. :)

atiqqq said...

Heidi:

Hehe jugak!
Kiki

:.arm.: said...

busy dgn kerja lah baby awak tuh . tp skunk dy dah stop kn ?

atiqqq said...

Hehe baby saya dah ada dgn saya sepanjang hari sebab dia dah berhenti kerja. saya sayang dia gila gila! <3

:.arm.: said...

bagos lah . saya pon selalu dgn sayang saya skrg sbb saya pon baru brhenti kerja . :D

atiqqq said...

Oh yeah? No wonder lah awak happy je al the time kan? Hehe (:

´