Monday, December 20, 2010

Hanis Zalikha binti Zainal Rashid

Kan best kalau blog saya jadi hot dan famous dan ramai viewers macam blog Hanis Zalikha. Happynya saya kalau macam tu! *mood gedik yang melampau datang lagi, hai korang layankan je lah ye?

6 comments:

Qarl said...

atiq

find your own x factor

cm hanis zalikha sbb x factor yg die adalah die popular giler. aura.

atiqqq said...

Yes Qarl, but how to find that persona, that aura?
That's the hardest thing right? Hoho

Jealous dengan dia! Ahaha :D

WaniiAsri said...

HHAA. ATIQ , buat jadi la model part timee :D

atiqqq said...

Atiq jadi model part time?
Wah wah wah! *dah start berangan!
Ahaha :D

fingerscrossed said...

Tak payah jadi model pun takpe... Asalkan kandungan blog menarik untuk dibaca~

dan pandai pandai la promosikan diri macam Hanis Zalikha~ Pakai cantik2 dan ambil gambar yang cantik dan post di blog...

Tak gedik-gedik pun takpe :-)

atiqqq said...

Fingerscrossed:

Thanks for your words. Tapi kan, yang part gedik tu macam terasa lah! Ahaha :P

´