Saturday, August 28, 2010

What's wrong with you, friend?


When I was in a swing mood,
You're there to swing back my mood.

When I was moody,
You're there to recoloring my day.

When I was worried about the school stuffs and exam,
You're there to help and pinch my numb bum.

But then,

When you're not in the mood,
You also turned me into you, into a person who was not-so in the mood.
Oh gosh, I was just been there to helping you, my friend,
But all I've got was just a dumb word from a moody friend.

What's wrong with you, friend?

'Atiq Syimir | 28/08/10

12 comments:

meyra said...

hurmmm nak buat macam mana,keadaan buat kita jadi macam ni.maybe after SPM kita boleh jadi macam dulu lagi kan.apa kata kita kerja tempat yg sama?haha.act x tau nak ckp apa la :)

atiq said...

Tu lah pasal. Rindu zaman dulu dulu. Kita suka gelak sama sama kan kan? Main 'Speak things frankly' lah kat belakang. Semua sama sama je. Lepak lah, tangkap gambar lah. Hmm okay, lepas SPM try jadi biasa balik okay? Insyaallah. (:

Lina.J said...

haha . mybe because , u guys kat depan dan kami di blkg ? u guys ke blkng la and play 'Speak things frankly' hee :D

atiq said...

Ini bukan sebab 'Speak things frankly' or what. Atiq just rindu masa masa lama kita. Gelak, sedih, kena marah, gaduh, alah semua lah. Semua kita buat sama sama, even ponteng puasa, still ingat kan?:P

Lina.J said...

haha . jgn la bg kantoi dkt sini . ishh .

atiq said...

Kita nak Amalina yang ini boleh? Kiki

*I was laughing quietly just now when I read your text above. Haha

Lina.J said...

boleh , nnt saya cri dia ok ? :)

meyra said...

haha aku rindu nak mengamuk dgn atiq akim ohh.kesian korg kan bhahaha.aku rindu juga nak merepek mcm dulu.haisshh rindunya.errr tu korg ehh,aku x masuk campur bab bab ponteng puasa ni.MEYRA KAN BAIK!

atiq said...

Lina.J:

Awak lah yang saya cari, awak tahu tak? Tapi saya nak version 1.0, taknak version sekarang. :P

atiq said...

Meyra:

Amboi rindu nak marah kitorang eh? Sakit hati je dengar statement! Haha. Oh a'ah meyra budak baik sikit! :P

Lina.J said...

haha . 1.0 version lama la . kita kena la up-to-date kan ?

atiqqq said...

Lina.J:

Amboi! Eh hidup memang lah kena up-to-date, but awak punya up-to-date tu terlampau! Awak faham tak? Haha at least kalau nak berubah pun, 1.5 pun dah cukup kan? Jangan nak up-to-date sangat lah! Haha

´