Monday, December 28, 2009

She looks like a dude with fake boobs!


Ayah, adik and me, we went to Tesco for some groceries and there, we met Aunt M.
Fyi, Aunt M is my Ibu's friend, her old friend, I mean.

Aunt M,
I doubt of her gender, at first when I looked at her face.
She has a 'man' face and it's so weird! She's a monster! Help! Help!

But then when I saw her (big) boobs, oh yeah she's a real woman, no doubt!
- - - - - - - - - - - - - - - -

baa baa black sh-sh-sh-sheep <3
I love S forever!

- - - - - - - - - - - - - - - -

12 comments:

humaira hadzarami said...

haha, die pompuan or laki act? lampi jap.

seryes bubbies die besa. ouh, tu je la kau tgk kan? GAHAHAHA

atiqqqq said...

well, itu je jalan nak pastikan gender dye weyh.
sumpah da xde care lain!
HAHA :D

Garfield said...

kalau tengok boobs, memang x dapat confirm dia tu laki ke perempuan.

baik ko cuba pegang bawah dia tu, tengok ade lanciao ke cibai.

kalau xde cibai, tanye je dia samada dia tu pernah buat transex.
hahahha

Kemopath™ said...

leh...kate old friend ibu.
mmg patut la muke mcm tuhh.
bnyk perubahan la.
hahahaha.
lame kott tak jumpe aunti M tuhhh....
ahha!

twinkle twinkle said...

haha atiq sengal :P

SSSSS :p haha

Lina.J said...

HAHA , seriously she is a female ? y dont u ask ibu . atq nie tgk b**bs je tau .

atiqqqq said...

garfield:

macam sial lah nak pegang barang org weyh!
HAHA

*thnx fr coming, btw!

atiqqqq said...

Hakim:

ehh kejap, muke aunty M nie sgt 'lelaki' la.
ntah aku xtaw nak ckp ape kim.
ade ke perempuan time dia tua tuka jadi laki?
HAHA :D

atiqqqq said...

Faqiha:

ohh a'ah,
da sengal sengal da badan atiq pk si makcik M nie.
HAHA

S, i love you! ^.^

atiqqqq said...

Amal:

Boobs dia xmacam lelaki punye la!
tu lah org tngok tu!
HAHA

Fatul Akrul Ramli said...

amik gambar dia tak??

atiqqqq said...

Fatul:

ohh xamik la plak.
xnak pun gambar dia, takut ah!
HAHA

´